• (t) 0548 51 36 70

Huurvoorwaarden

Weten waar u aan toe bent


De Averesch-Camperverhuur campers zijn comfortabel, goed en compleet ingericht.

Onze campers zijn onder andere voorzien van:
Complete inventaris (zie inventarislijst) - cassette toilet - douche met warm en koud stromend water - koelkast met diepvries -3-pits gaskomfoor – gasoven(verschilt bij type) - ringverwarming - luifel - fietsendrager (verschilt per type) - horren - rolgordijnen enz. Kwaliteits camping meubilair

In de huurtarieven zijn o.a. inbegrepen:
Luifel - fietsendrager afhankelijk van het model! - verlengsnoer - waterslang - motorairco – minimaaal 1 volle gasfles - groene kaart – volledige casco verzekering met pechhulp - uitgebreide mondelinge instructie - complete 
inventaris - tafel en stoelen – Buitenreiniging enz.

De kilometers zijn altijd vrij

U gaat en staat waar u wilt!

Chauffeur:
Huurder dient tenminste 24 jaar te zijn en 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B. De camper mag alleen bestuurd worden door de in het huurcontract vermelde bestuurder(s). Kosten van verkeersovertredingen zijn voor risico van de huurder.

Huisdieren en roken:
Het meenemen van huisdieren en het roken in de camper is onder geen enkele voorwaarde toegestaan.

Verzekering:
De campers zijn WA + Casco verzekerd. Incl pechhulp Aveco ZekerheidsHulppas internationaal 24 uur per dag bij pech onderweg en schade.
Er geldt een eigen risico voor de huurder van € 950,00 welke bij schade in binnen- en buitenland in rekening wordt gebracht bij de huurder. Een groene kaart is bij de camper aanwezig.
 
Waarborgsom:
Wij verlangen een waarborgsom van € 950,00. Deze i.v.m. het eigen risico, het niet op tijd terug brengen en eventuele eindschoonmaak. Deze waarborgsom wordt mits aan alle verhuurvoorwaarden is voldaan, tussen 10 en 15 werkdagen teruggestort op de rekening van de huurder. De waarborgsom dient betaald te worden bij definitieve boeking, dit is dan tevens de aanbetaling.
 
Brandstof:
Verbruik van brandstof is voor rekening van de huurder. U krijgt de camper met een volle brandstoftank mee en u dient de camper afgetankt te retourneren.
 
Verbruikskosten:
Aan vloeistofverbruik voor het chemische toilet, gasflessen (Max 2 x 11 kg) en eventueel olieverbruik zijn geen kosten verbonden.
 
Huurtermijn:
De huurperiode begint op de ophaaldag vrijdag of zaterdag rond 14.00 uur (na afspraak) en eindigt op vrijdag of zaterdag voor 10.00 uur. Als het past in de boekingen is een andere dag eventueel ook mogelijk. De minimale huurperiode is een week. Buiten het hoogseizoen om is een weekend van vrijdagmiddag tot maandagmorgen ook mogelijk.
 
Op zondag kunt u geen campers afhalen en of inleveren.
 
Bij overschrijding van de huurperiode wordt per dag (of dagdeel) één dag huur plus een extra vergoeding van € 250,00 in rekening gebracht. Elke volgende dag te laat inleveren is wederom een extra vergoeding van € 250,00 plus de daghuur. Daar het doorgaans niet mogelijk is een volgende huurder een vervangende camper ter beschikking te stellen, kan deze gedupeerde slechts aanspraak maken op restitutie van de verloren dagen. Indien door overmacht de gereserveerde camper niet kan worden geleverd, zal de verhuurder zijn uiterste best doen om voor een vervangende camper te zorgen. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend, de huurder is hierbij verplicht een door de verhuurder aangeboden vergelijkbaar alternatief te accepteren.
 
Reparatie en schade:
Ondanks het feit dat onze campers goed onderhouden worden, kan zich altijd een defect voordoen of kan er schade ontstaan. De huurder mag noodzakelijke reparaties tot € 75,00 uit laten voeren. Dit dient te geschieden bij een deskundige herstelinrichting, liefst een dealer van het merk van de camper. Voor reparaties die dit bedrag te boven gaan, dient te allen tijde eerst contact met de verhuurder te worden opgenomen om goedkeuring te vragen. De gespecificeerde nota's worden na afloop van de huurperiode aan de huurder terug betaald. 

Instructie:

Bij het afhalen van de camper krijgt u een uitgebreide instructie over de werking van de camper en toebehoren. Hiervan staat ook een uitleg filmpje van op ons youtubekanaal.

Welke landen mogen worden bezocht:
Alle landen van Europa m.u.v. vooraf door de verzekering en de verhuurder aangemerkte risicogebieden. De betreffende landen staan op de groene kaart.
 
Annulering:
De huurder dient per aangetekende brief te annuleren. De datum van de post bezorging geldt hierbij als annuleringsdatum.
 
Bij annulering is de huurder verschuldigd:
tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode 75% van de huursom
binnen 4 weken voor aanvang de van de huurperiode 100% van de huursom

Verplicht  is het afsluiten van volledig dekkende annuleringsverzekering. Dit is naar wens door ons te verzorgen.

Onderhoud:
De camper wordt door ons afgeleverd met een volle brandstoftank, volle schoonwatertank, lege afvalwatertank, lege toiletcassette en de camper is van binnen en buiten volledig schoongemaakt. Aan het einde van de huurperiode dient de camper van binnen schoon te zijn en zijn de
afvalwatertank en de toiletcassette geleegd. 
 
LET OP! Is dit niet het geval dan zal een bedrag van € 150,00 worden ingehouden voor het reinigen van de binnenzijde van de camper. Er wordt €75,00 ingehouden voor het ledigen en schoonmaken van de toiletcassette op de terugbetaling van de waarborgsom.
 
Schoonmaken van de buitenzijde geschied door Averesch Campers , wassen is dus niet nodig.
 
Ga voorzichtig met onze camper om zodat de volgende huurder er ook van kan genieten.
 
Legitimatie:
Bij reservering is voor alle bestuurders legitimatie d.m.v. geldig paspoort en rijbewijs verplicht.
 
Betaling:
Bij definitieve reservering betaalt u de waarborgsom van €950. De huursom betaalt u uiterlijk 3 weken voor vertrek.
 
Afrekening:
Binnen 10 tot 15 werkdagen na terugkomst wordt de waarborgsom teruggestort op uw bankrekening. Eventueel onder inhouding van door de huurder verschuldigde extra kosten.

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers