• (t) 0548 51 36 70

Nieuwe camper kopen

bij Averesch Campers in Rijssen

Een nieuwe camper kopen heeft veel voordelen ten opzichte van een 2e hands camper kopen. 

Omdat campers veel gebruikt worden gedurende langere periodes, vindt men het prettig als de camper nieuw is aangeschaft. Uit ervaring is gebleken dat een camper een investering is voor de langere termijn. Juist daarom vinden mensen het belangrijk om over een camper te beschikken die exact voldoet aan hun eigen wensen.

Welk type nieuwe camper past bij mij?

Een nieuwe camper moet uiteraard aansluiten bij uw behoeftes zodat u er verzekerd van bent zorgeloos op vakanties te kunnen. En nog veel belangrijker, dat u kunt genieten. Deze behoeftes zitten vaak in logische dingen maar vaak nog meer in de kleine details. Hoe zijn de slaapplekken opgebouwd, hoe is de keuken ingericht, hoe breed is het looppad, etc. Ook vinden veel mensen het prettig om met een panorama voorruit te rijden, om zo optimaal te kunnen genieten van de rijomgeving. Het enige online advies dat wij u kunnen geven is: kom naar onze showroom en laat u tot in detail adviseren over de ontelbare mogelijkheden.

Financiering nieuwe camper

Financiering voor uw nieuwe camper kan op verschillende manieren plaatsvinden. Zo kunt u zelf via diverse wegen financiering regelen. Uiteraard kunt u ook met Averesch campers financiering voor uw nieuwe camper regelen. Aversch campers werkt namelijk nauw samen met Camperdreams.nl. Op die manier staat niets uw droom van een nieuwe camper meer in de weg!

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers