• (t) 0548 51 36 70

Huur camper

bij Averesch Campers in Rijssen

Het huren van een camper begint bij Averesch campers in Rijssen. U kunt kiezen uit 15 verschillende indelingen.

Dus of u nu met een klein of groot gezelschap op reis gaat, wij hebben altijd een passende huur camper beschikbaar. De huur campers bij Averesch hebben een Nederlands kenteken en zijn uitstekend verzekerd via Aveco inclusief pech hulp en repatriëring. Zo kunt u dus zorgeloos op reis met camper die bij u past.

Bijkomende kosten camper huren

Bij Averesch campers huurt u een camper all inclusief, dat is dus met volledige inventaris, luifel, fietsendrager en zelfs een tafel met campingstoelen. Als dat geen luxe is! Tevens beschikken onze huur campers over: cassette toilet, douche met warm en koud stromend water, koelkast met diepvries, 3-pits gaskomfoor, gasoven(verschilt bij type), ringverwarming, luifel, fietsendrager (verschilt per type), horren en rolgordijnen. Tevens zijn de campers bij ons kilometer vrij, dat houdt in dat u geen toeslag krijgt wanneer u een bepaald altijd kilometers overstijgt.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te huren?

Een camper huren kan dat met alleen rijbewijs B? Dat is vraag die veel gesteld wordt en wij kunnen daar volmondig ‘ja’ op zeggen. Zo kan dus iedereen die beschikt over een rijbewijs B een camper huren bij Averesch. Wanneer u een camper huurt bij Averesch kunt u uw auto kosteloos bij ons op het terrein parkeren. Uiteraard beschikken wij over beveiligingscamera’s zodat u met een gerust hart op vakantie kunt.

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers