• (t) 0548 51 36 70

Hoe werkt het?

Een camper huren bij Averesch Campers

De huurcampers van Averesch Campers zijn zeer luxe en compleet ingericht en o.a. voorzien van: een complete inventaris (zie inventarislijst), cassettetoilet, douche met warm en koud stromend water, koelkast met diepvries, driepits gaskomfoor, gasoven(verschilt per type camper),ringverwarming, luifel, fietsendrager, horren, rolgordijnen en campingmeubilair van hoge kwaliteit.

All-in huurtarieven? 
In de huurtarieven zijn o.a. inbegrepen: Luifel, fietsendrager, verlengsnoer, waterslang, motorairco, minimaal 1 volle gasfles, groene kaart, volledige cascoverzekering met pech hulp, uitgebreide mondelinge instructie, complete inventaris, tafel en stoelen, buitenreiniging van de camper.

Kilometers
Ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt: de kilometers zijn altijd ‘vrij’ en inbegrepen in de huurprijs van uw camper.

Schoonmaken
U dient zelf te zorgen voor het schoonmaken van de binnenzijde van de camper aan het eind van uw reis. Averesch Campers zorgt voor het reinigen van de buitenzijde.

Een topvakantie

Daar gaan wij bij Averesch Campers voor

Boetes
Kosten van verkeersovertredingen en eventuele andere boetes zijn voor risico van de huurder.

Huisdieren en roken
Het meenemen van huisdieren is in geen enkele camper toegestaan. Ook mag u niet roken in de camper.

Compleet verzekerd op reis 
De campers zijn WA + Casco verzekerd inclusief pech hulp. U ontvangt een Aveco ZekerheidsHulppas internationaal voor 24 uur per dag hulp bij pech onderweg en schade.

Een groene kaart is bij de camper aanwezig.

Eigen risico
Er geldt een eigen risico voor de huurder van € 950,00. Dit bedrag brengen wij u in rekening bij schade in binnen- en buitenland.

Waarborgsom
De waarborgsom bedraagt € 950,00. Dit bedrag dient bij de definitieve boeking van uw reis betaald te worden als aanbetaling. De waarborg geldt in verband met het eigen risico, het eventueel niet op tijd terugbrengen en een eventuele eindschoonmaak. De waarborgsom wordt - mits aan alle verhuurvoorwaarden is voldaan –na afloop van de reis tussen 10 en 30 dagen teruggestort op de rekening van de huurder.

Brandstof
Verbruik van brandstof is voor rekening van de huurder. Als u de camper ophaalt is de brandstoftank vol. U dient de huurcamper ‘afgetankt’ weer in te leveren na afloop van uw reis.

Verbruikskosten
Aan vloeistofverbruik voor het chemische toilet, gasflessen (max 2 x 11 kg) en eventueel olieverbruik zijn geen kosten verbonden.

Huurtermijn
De huurperiode begint op de ophaaldag: vrijdag of zaterdag na 15.00 uur (op afspraak) en eindigt op vrijdag of zaterdag 10.00 uur. Als het past in de boekingen is eventueel – in overleg - ook een andere dag mogelijk. De minimale huurperiode is een week of een weekend van vrijdagmiddag tot maandagmorgen. Op zondag kunt u geen campers afhalen en of inleveren.

Bij overschrijding van de huurperiode wordt per dag (of dagdeel) één dag huur plus een extra vergoeding van € 125,00 in rekening gebracht. Voor elke volgende dag dat te laat is ingeleverd geldt wederom een extra vergoeding van € 125,00 plus de daghuur.

Daar het doorgaans niet mogelijk is een volgende huurder een vervangende camper ter beschikking te stellen, kan deze gedupeerde slechts aanspraak maken op restitutie van de verloren dagen. Indien door overmacht de gereserveerde camper niet kan worden geleverd, zal de verhuurder zijn uiterste best doen om voor een vervangende camper te zorgen. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend, de huurder is hierbij verplicht een door de verhuurder aangeboden vergelijkbaar alternatief te accepteren.

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers