• (t) 0548 51 36 70

Compacte camper kopen

bij Averesch Campers in Rijssen

Bent u van plan lekker op pad te gaan met uw eigen compacte camper? Voor de aanschaf van een compacte camper kunnen wij u voorzien van advies. 

Of u nu op zoek naar iets specifieks, en de eisen waaraan de camper moet voldoen al helemaal op papier heeft, of dat u net begint met de zoektocht. Wij denken met u mee om te zorgen dat u onbezorgd op pad kan. 

Compacte camper 

Wilt u het comfort van een camper maar heeft u niet veel ruimte nodig, bijvoorbeeld omdat u alleen met uw partner reist, dan is een compacte camper ideaal voor u. We bieden verschillende modellen compacte campers aan. Voor een impressie kunt u kijken op onze website maar u bent ook van harte welkom in onze showroom. Een nieuw model behoort tot de opties, maar ook occasions zitten in ons assortiment. Uiteraard zijn deze ook nog in goede staat, zodat wij onze klanten ongeacht hun keus kwaliteit kunnen bieden.

Compacte camper merken

Averesch Campers biedt compacte campers aan en is officieel dealer van Adria Campers & Sun Living campers. Hierdoor kunt u altijd de nieuwste modellen van deze topmerken bekijken op onze website of in de showroom. Deze merken staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en uw zult dus niet teleurgesteld worden als u op zoek bent naar een mooie compacte camper. Omdat we ook gebruikte compacte campers aanbieden heeft u een ruime keus. Hierdoor kunnen we meehelpen om de camper van uw dromen te vinden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! 

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers