• (t) 0548 51 36 70

Compacte camper huren

bij Averesch Campers in Rijssen

Een citytrip of met zijn tweeën er lekker op uit, dan is een compacte camper huren de oplossing. De naam zegt het al: compact. 

Door een compacte camper te huren ben je heel flexibel en heb je niet het idee dat je met een “vrachtwagen” onderweg of op vakantie bent. Je manoeuvreert snel door het verkeer en je kan goed door steden heen rijden, op weg naar die ene plek op je bucket list. 

Compacte camper en de camping

Naast de bovengenoemde voordelen is het grootste voordeel toch echt de bereikbaarheid van je plek op de camping. Met de compacte camper die je hebt gehuurd is bijna elke plek goed bereikbaar en kun je de camper ook op de plek makkelijk positioneren. Verschillende campings beschikken niet over veel grote camper plaatsen, de kans op het vinden van een plekje is dus een stuk groter. Daarnaast brengt het doen van de boodschappen of een dagje weg geen extra problemen of stress met zich mee.

Aantal personen compacte camper

?Dit is toch altijd een van de leukste vragen die wij krijgen. In de camper wereld wordt een kleinere camper namelijk de compacte camper genoemd. Maar we krijgen tegelijkertijd best vaak de vraag waarom de grotere camper niet compact is, deze is toch ook niet zo groot? De compacte camper is een camper voor 2 a 3 volwassenen en een kind. Mocht je een camper willen huren voor 4 volwassen dan valt dat vaktechnisch net niet meer in de categorie compact. Uiteraard beschikken wij over zo’n ruim aanbod dat we alsnog een passende camper kunnen aanbieden die niet te groot is.

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers