• (t) 0548 51 36 70

Huur de juiste camper voor uw perfecte vakantie!

Met hoeveel personen gaat u op campervakantie?

Een camper huren bij Averesch Campers

Komt u gerust eens langs om ons uitgebreide aanbod te bekijken

Als u een specifieke indeling heeft uitgezocht, krijgt u daadwerkelijk een huurcamper mee met deze indeling. Al onze huurcampers hebben een Nederlands kenteken, zijn verzekerd onder uitstekende voorwaarden bij Aveco, compleet met pechhulp en repatriëring. Want zorgeloos op reis betekent bij Averesch ook daadwerkelijk zorgeloos!

Camperverhuur | Comfortabel en compleet
Onze huurcampers zijn uitsluitend van het merk Adria en dochter SunLiving. Adria is één van de grootste camperproducenten van Europa met een compleet, hoogwaardig en marktconform leveringsprogramma. Een innovatief bedrijf dat zijn assortiment de afgelopen jaren veelvuldig vernieuwd en verbeterd heeft.

Zorgeloos op vakantie
Geen ervaring met een campervakantie? Geen enkel probleem. U hoeft geen grote investeringen te doen, maar kunt meteen zorgeloos aan uw reis beginnen. Onze campers zijn voorzien van alle luxe en comfort!

De huurcampers zijn uitgebreidt verzekerd met pechhulp en repatriëring. Al onze huurcampers kunt u besturen met rijbewijs B. De huurmodellen verkeren in perfecte staat en zijn bovendien uitgerust met een volledig inventaris, luifel, fietsendrager en een tafel met campingstoelen. Uw bagage blijft dus beperkt!

Het is bij ons niet mogelijk om uw huisdier mee te nemen. Roken is in onze campers niet toegestaan.

 

Boeken?

Neem contact met ons op: 0548 51 36 70 |

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers