• (t) 0548 51 36 70

Camper huren voor een vakantie in Noorwegen

bij Averesch Campers in Rijssen

Geen wonder dat avonturiers voor hun ontdekkingstocht naar Noorwegen graag een camper huren. Noorwegen moet u simpelweg zien. Zelf beleven. En rondreizen met een camper is DE manier om de rust, ruimte en natuurlijke charme van Noorwegen te ontdekken. In uw eigen tempo.

Machtige bergen, steile fjorden, glorieuze gletsjers, diepe dalen. Uw camera blijft niet lang in uw tas. Het veelzijdige Noorse landschap vertelt een indrukwekkende geografische geschiedenis.

En naast natuurschoon bloeit ook het culturele leven in Noorwegen. Eeuwenoude stijlvolle Stavkirkes tonen een scherp Scandinavisch oog voor architectuur. Natuur- en cultuurliefhebbers zijn het eens: een bezoek aan Noorwegen is de moeite waard.

Huur een Camper voor uw vakantie in Noorwegen

Aan Noorwegen hangt wel een prijskaartje. Het is één van de duurste landen ter wereld. Hoe bespaart u eenvoudig kosten? Door niet in Noorwegen zelf een camper te huren, maar gewoon op Nederlandse bodem. Bij Averesch Campers in Rijssen. Bekijk ons actuele huuraanbod hier.

Compleet verzorgd op campervakantie
Averesch Campers verhuurt campers van het merk Adria en dochter SunLiving. Adria is één van de grootste camperproducenten in Europa. Een innovatief bedrijf dat zijn assortiment de afgelopen jaren veelvuldig vernieuwd en verbeterd heeft.

Alle huurcampers van Averesch Campers kenmerken zich door hun tot in de
puntjes verzorgde, luxe uitrusting. Betrouwbare reisgezellen voor een onvergetelijke reis naar de Noorse wildernis dus.

Camper huren Noorwegen | Voor een vaste prijs
Bij Averesch Campers houden we van duidelijkheid. U huurt een camper voor een vaste prijs. Zonder bijkomende kosten voor bijvoorbeeld extra kilometers. Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. En uw eigen auto? Die stalt u - tijdens uw vakantie – gewoon gratis op ons terrein.

Klaar voor een grenzeloos avontuur naar Noorwegen? Neem contact met ons op voor het huren van een camper:

T:     0548 - 51 36 70
E:     info@avereschcampers.nl

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers