• (t) 0548 51 36 70

Buscamper kopen

bij Averesch Campers in Rijssen

Een buscamper koper is voor veel mensen een wens. De vrijheid om met de buscamper door landen te trekken en de mooiste pittoreske dorpen aan te doen is de belangrijkste reden voor deze aanschaf. Uiteraard heeft elke doelgroep een specifieke wens.

Gezinnen met kinderen vinden het prettig om langs de kust te trekken van bijvoorbeeld Zuid Frankrijk en verschillende kindercampings aan te doen. Stellen van middelbare leeftijd vinden het prachtig om verschillende steden aan te doen om zo de “citytrip” van hun leven te maken. Gepensioneerde mensen willen graag een buscamper kopen om gedurende langere periodes verschillende landen aan te doen zoals Noorwegen, Frankrijk en Spanje.  

Welke  buscamper pas het best bij mij?

Er zijn verschillende soorten buscampers die je kan kopen. Van verschillende merken tot aan verschillende indelingen. Elke camper heeft uiteraard zijn voordelen en/of nadelen. Toch kan voor iedereen een passende buscamper gevonden worden. Bij Averesch Campers kunnen wij u adviseren welke buscamper het beste aansluit op uw behoeftes. Aan de hand van verschillende modellen in onze showroom kunnen wij u perfect laten zien waar de kracht ligt van iedere camper. Heeft u een voorkeur aan een langslaper of wilt u juist een andere indeling, de mogelijkheden voor het kopen van een buscamper zijn eindeloos.

Buscamper kopen of huren?

Op deze vraag kunnen wij u geen antwoord geven via onze website. Uiteraard kunt u bij ons zowel uw buscamper kopen als huren. Misschien kiest u ervoor om eerst een buscamper te huren om eens te ervaren welke voordelen een buscamper heeft. Ook kunt u door de diverse buscampers te testen middels huur de exacte wensen door ervaring op papier te zetten. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de keuze die u maakt echt past bij uw eigen voorkeuren.

Wilt u graag een goede afweging maken, dan willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. We kunnen in een persoonlijk gesprek rustig alle mogelijkheden en opties bespreken.

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers