• (t) 0548 51 36 70

Scandinaviedag - Huisshow

U bent er toch ook bij? Zaterdag 25 november van 10.00 tot 16.00 bent u van harte welkom bij Averesch Campers aan de Kalanderstraat in Rijssen.

Het wordt zo langzamerhand een goede traditie: de Scandinavië dag bij Averesch Campers. Op zaterdag 25 november a.s. is het weer zo ver. Dan organiseert Averesch Campers in de showroom in Rijssen een gezellige Open Dag in samenwerking met de reisspecialist voor Scandinavië, Norge Reiser en andere Scandinavië-gerelateerde aanbieders. Tijdens onze Open Dag staat het team van Averesch voor u klaar om u alles te vertellen over de nieuwste campers van Adria of Sunliving. Verder hebben wij een aantal zeer scherp geprijsde (gebruikte) campers in de collectie. Ook deze modellen kunt u geheel vrijblijvend aan een grondige inspectie onderwerpen. Er gaat een wereld voor u open als u op vakantie gaat naar Scandinavië. Een wereld waarin natuur met hoofdletters wordt geschreven. Maar Scandinavië staat ook voor cultuur, design, musea en gezelligheid. Het is er allemaal. 

Of het nu een fijne zomervakantie of wintervakantie betreft. Alleen, samen, met het hele gezin! Bij de stand van Norge Reiser kunt u alle gewenste informatie verkrijgen over het reizen naar en door Scandinavië. Norge Reiser bemiddelt voor de individuele reiziger bij de organisatie van vervoer en accommodatie. Alles geregeld, maar toch helemaal op eigen initiatief één van de uitgestrekte landen verkennen.

 

Ook aanwezig: het team van Landvergnügen. Hierbij is het principe dat iedereen 24 uur lang zijn camper, kampeerbus of caravan kan neerzetten bij boerenbedrijven in heel Duitsland, van de Noordzeekust tot aan de Allgäu, van de Nederlands-Duitse grensstreek tot aan de grens met Polen. Landvergnügen neemt je mee naar plaatsen die niet aan de bekende toeristische routes liggen en waar je ongestoord kunt genieten van de rust en de natuur.

 

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers