• (t) 0548 51 36 70

Scandinavie info dag

Op zaterdag 22 november van 10.00 tot 16.00 organiseert Averesch Campers in samenwerking met Norge Reiser uit Wierden een open dag.

Tijdens deze dag staan onze medewerkers voor u klaar om u rond te leiden langs de verschillende campers. Ook staan er nu de nieuwste modellen in de showroom die ook zeker het bekijken waard zijn! Verder staan er een aantal zeer scherp geprijsde campers te koop, ook deze mag u geheel vrijblijvend komen bewonderen.

Bij de stand van Norge Reiser kunt u alle gewenste informatie verkrijgen over het reizen naar en door Scandinavië, met de boot, de camper en/ of met uw eigen auto.

Wij zien het als doel om u op weg te helpen naar een fijne en onbezorgde vakantie. De prijzen van de campers die wij verhuren (Adria en Sun Living) zijn all in, er komen dus geen extra kosten bij voor het schoonmaken ed. tevens kunt u de auto tijdens de huurperiode bij ons achterlaten. Aan het einde van het seizoen worden de campers verkocht. Ook kunt u uw camper bij ons brengen voor onderhoudsbeurten en reparaties. Hierover kunt u meer informatie krijgen tijdens de open dag.

Tijdens de open dagen van de afgelopen jaren was het altijd gezellig druk. We mochten wel liefst 150 bezoekers verwelkomen! Het kan dus gebeuren dat wij op deze dag niet precies genoeg tijd hebben om iedereen  uitgebreid te informeren. Daarom (en ook als u verhinderd bent 22 november) kunt u altijd een afspraak maken op een dag die u het beste uitkomt.

Wij zien uit naar uw komst en zorgen dat de koffie klaar staat! U kunt ons vinden aan de Butaanstraat 21 te Rijssen.

Voor meer informatie zie: www.norgereiser.nl

 

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers