• (t) 0548 51 36 70

Scandinavië dag

Komt u ook naar onze jaarlijkse Scandinavië dag op zaterdag 3 december?

Als het ultieme vrijheidsgevoel hoog bij u in het vaandel staat, zijn Scandinavië en een campervakantie perfecte ‘reisvoorwaarden’. Immers, de Scandinavische landen zijn uitstekende camperbestemmingen. Rust en ruimte in overvloed maar toch makkelijk te combineren met een actieve en avontuurlijke vakantie. Daarom organiseert Averesch Campers op zaterdag 3 december a.s. in onze showroom in Rijsen een gezellige informatiedag in samenwerking met de reisspecialist voor Scandinavië, Norge Reiser.

Kopen of huren? Bij ons kan het!
Tijdens onze Open Dag staat het team van Averesch voor u klaar om u alles te vertellen over de nieuwste campers van Adria of Sunliving. Verder hebben wij een aantal zeer scherp geprijsde (gebruikte) campers in de collectie. Ook deze modellen kunt u geheel vrijblijvend aan een grondige inspectie onderwerpen. Uiteraard kunt u ook voor het komende (2017) seizoen ook een camper bij ons huren. Wees er op tijd bij want ook nu gaat het met de boekingen weer serieus hard!

Scandinavië: het ideale vakantiegebied
Er gaat een wereld voor u open als u op vakantie gaat naar Scandinavië. Een wereld waarin natuur met hoofdletters wordt geschreven. Maar Scandinavië staat ook voor cultuur, design, musea en gezelligheid. Het is er allemaal. Of het nu een fijne zomervakantie of wintervakantie betreft. Alleen, samen, met het hele gezin! Bij de stand van Norge Reiser kunt u alle gewenste informatie verkrijgen over het reizen naar en door Scandinavië. Of dat nu met de boot, uw eigen auto of met de camper is.
Norge Reiser bemiddelt voor de individuele reiziger bij de organisatie van vervoer en accommodatie. Alles geregeld, maar toch helemaal op eigen initiatief één van de uitgestrekte landen verkennen. Zij helpen u om langs de mooiste plekjes van deze fascinerende landen te gaan en een totaalbelevenis van natuur en cultuur te ervaren.
Tijdens de Open Dag heeft Norge Reiser een speciale aanbieding in de vorm van een aantrekkelijke extra korting van 5% op de overtocht met Colorline of Fjordline.

Dit jaar tijdens de Open Dag: Landvergnügen. Kamperen bij de boer in Duitsland
Tijdens de Open Dag kunt u kennismaken met het steeds populairdere ‘Landvergnügen’. Bijna 500 boeren stellen (gratis!) hun erf ter beschikking voor een overnachting. Een leukere en verrassendere manier om het boerenleven te proeven bestaat er niet. We hebben een specialist uitgenodigd die u alle ‘ins-and-outs’ kan vertellen over dit initiatief. Een ding is zeker: mooiere plekken vind je nergens – en nog gratis ook!

Open Dag: u bent er toch ook bij?
Al met al genoeg reden om er bij te zijn! Op zaterdag 3 december van 10.00 tot 16.00 bent u van harte welkom in onze fraaie showroom in Rijssen. U kunt ons vinden aan de Kalanderstraat 5.

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers