• (t) 0548 51 36 70

NKC Kampeerauto van het jaar 2018

Wij hebben hem! Op de openingsdag van de Caravana in Leeuwarden is de Adria Coral Axess 600 SL uitgeroepen tot NKC KAMPEERAUTO VAN HET JAAR 2018 in de categorie halfintegraal. Jury en iedereen die op ons gestemd heeft, bedankt!!! Jaarlijks schrijft de Ne

Op de openingsdag van de Caravana in Leeuwarden is de Adria Coral Axess 600 SL uitgeroepen tot NKC KAMPEERAUTO VAN HET JAAR 2018 in de categorie halfintegraal. Jury en iedereen die op ons gestemd heeft, bedankt!!!

Jaarlijks schrijft de Nederlandse Kampeerauto Club deze verkiezing uit. Nieuw dit jaar is dat de voorselectie werd gedaan door een jury van deskundigen van de NKC. De categoriëen: buscamper, halfintegraal en integraal. 

Na de nominatieronde was het aan het Nederlandse publiek om te stemmen. En daar is massaal gehoor aan gegeven. Een paar duizend camperaars brachten hun stem uit. En velen daarvan op onze Coral Axess 600 SL. 

De forse Coral Axess van ruim zeven meter lang heeft een stahoogte die varieert van 193 tot 203 centimeter. Toch blijft het rijklaargewicht beperkt. Een redelijk laadvermogen is ook wel gewenst, want de wagen heeft een vijfde zitplaats met gordel. Erin slapen kunnen er vier, dus als de vijfde zitplaats wordt benut, moet er een tentje mee. Die kan makkelijk achter in de grote garage. Basisauto is de Citroën Jumper met een Euro-6-motor van 130 pk, met AdBlue. Adria heeft niet beknibbeld op de uitrusting. De wagen heeft een verwarmde afvalwatertank, ABS, ESP, ARS, hillholder en een AGM-accu van 100 Ah. Het ruime toilet wordt aangevuld met een aparte doucheruimte. De kledingkasten worden tegenwoordig vaak onder de voeteneinden van de bedden geplaatst. Zo ook in deze wagen. Wat moeilijk toegankelijk, maar het gaat. Adria biedt dit jaar geen grote innovaties, maar het geheel is extra goed uitgevo erd en behoorlijk compleet. Veel grotere gezinnen zullen plezier hebben van deze half integraal. Alleen met veel grote lummels is het even uitkijken met het laadvermogen

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers