• (t) 0548 51 36 70

KCJ Utrecht

Inspiratie opdoen en vooral het kampeergevoel beleven. Zien, voelen en ruiken waar het om gaat. Weet je niet zeker of kamperen iets voor jou is? Na het bezoeken van deze KCJ heb je ongetwijfeld je antwoord. Dat begint al bij het binnenkomen.

Dat doet de bezoeker namelijk via een Italiaans plein met alles erop en eraan. Het is gewoon onmogelijk om niet in vakantiestemming te komen.

Vervolgens zien we een zee aan caravans, campers, voortenten, vouwwagens, trekauto’s, informatie over campings in alle soorten en maten, presentaties, workshops, proefritten, elektrische fietsen en nog heel veel meer. De 50e Kampeer en Caravan Jaarbeurs heeft ook een rode draad. Het is namelijk 100 jaar geleden dat mensen zijn begonnen met kamperen. Daar kun je natuurlijk een hoop over vertellen en veel van laten zien. Maar zelf doen en ervaren is misschien wel het belangrijkst op deze KCJ. Daarom kun je zelf rijden met een camper, zelf je ideale tent ontwerpen, zelf in een campersimulator gaan zitten, zelf luchtvering ervaren, zelf achteruit rijden met een caravan en zelf op een elektrische fiets stappen.

Kortom, je krijgt niet alleen meer informatie dan ooit tevoren, er is ook meer te doen dan ooit tevoren.

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers