• (t) 0548 51 36 70

Dordrecht Open 5-13 sept

Van 5 t/m 13 september staat Dordrecht weer in het teken van al het nieuws van de caravan- en campermerken Adria, Fendt, Hobby en Sun Living. Het jaarlijks terugkerend evenement Dordrecht Open staat ook dit jaar weer bol van noviteiten en kampeerbeleving.

Adria organiseert het evenement vanuit het Postillion Hotel in Dordrecht. Zowel binnen als buiten staat een grote collectie Adria en Sun Living modellen opgesteld. Bij de caravans is natuurlijk de geheel vernieuwde Alpina te bewonderen. Deze 4-seizoenen caravan heeft voor dit nieuwe seizoen een totale metamorfose ondergaan en oogt ruimer en moderner dan ooit. Standaard is de serie voorzien van een compleet Alde vloeistof verwarming systeem, hagelbestendiger polyester opbouw, luxe Ergo toiletruimte en functionele Adria Smart keuken. Uiteraard wordt ook de Altea4Two getoond. De polyester variant van de vorig jaar geïntroduceerde Altea4Four en zoals de naam al doet vermoeden, zonder stapelbed. Maar met panoramavenster, 140 l. koelkast en het prijs-winnende Altea interieur ontwerp.

Ook op campergebied valt er heel wat nieuws te bekijken: zo zijn de geheel vernieuwde Compact modellen te bekijken. Het model dat in 2008 bij de introductie werd uitgeroepen tot NKC Kampeerauto van het Jaar, heeft een ware metamorfose ondergaan maar is nog altijd compact van afmeting: 2,12 m. breed en slechts 5,99 m. of 6,60 m. lang. Daarnaast groot nieuws op het gebied van de alkoof modellen. Na een tijdje afwezig te zijn geweest, is het model nu helemaal terug van weggeweest. Uiteraard voorzien van Adria kenmerken als de polyester opbouw, panoramavenster in de aerodynamisch gevormde alkoof-kap en verkrijgbaar in twee uitrustingsnivo’s. Gezien de beschikbaarheid zal het model waarschijnlijk pas vanaf dinsdag 8 september in Dordrecht te zien zijn.

Sun Living, het dochtermerk van Adria dat ook in de moderne fabriek in Novo Mesto wordt geproduceerd is voor het nieuwe seizoen uitgebreid met 2 indelingen: de Lido S 45 SC is een semi-integrale camper van 6,99 m. lang met queensbed achterin. De gescheiden douche- en toiletruimte verhogen het comfortniveau in dit model. Ook bij de crossover modellen is een indeling toegevoegd; de Lido M 50 SL. Dit model biedt dankzij de enkele bedden achterin en het hefbed boven het salon 6 slaapplaatsen, is uitgerust met een 150 l. koelkast en heeft een totale lengte van 7,40 m. Alle Sun Living modellen, van buscamper t/m alkoof staan op Fiat Ducato.

Tot slot zal de Adria Silver Collection te zien zijn. Een reeks caravans en campers met diverse extra’s en een “zilveren teint” ter ere van het 50-jarig bestaan van Adria. Uiteraard voor een extra scherpe prijs.

Naast het Nederlandse dealernetwerk dat aanwezig is zijn er ook accessoires te vinden. Deelnemende bedrijven zijn o.a.: Reich met de caravan mover, 1-2-3 Products voor het reinigen van camper en caravan, ACSI Campinggidsen, Isabella Voortenten, Memo Accessoires, Construct Versnellingsbaksloten voor de camper, CampersCaravans magazine.

Een grotere collectie Adria en Sun Living vindt u nergens in de Benelux. Alleen tijdens Dordrecht Open worden de meeste modellen op 1 plek getoond. Adria en Sun Living zijn te vinden in de Congreshal van het Postillion Hotel in Dordrecht, Rijksstraatweg 30. Parkeren en entree zijn gratis.

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers