• (t) 0548 51 36 70

Adria Active nader bekeken

De Adria Active is een buscamper met hefdak op basis van Renault Trafic. Ideaal voor vakantie, een weekend weg en de dagelijkse boodschappen.

De Adria Active is een buscamper met hefdak op basis van Renault Trafic. Ideaal voor vakantie, een weekend weg en de dagelijkse boodschappen.

Met een lengte van net geen 5 m. en een hoogte van max. 2,05 m. is de Adria Active een ideale veelzijdige buscamper met maar liefst 5 goedgekeurde zitplaatsen.

Adria Active; Play. Stay. Everyday.

Het hefdak biedt een comfortabele slaapplaats voor 2 personen. Maar ook van de bank is op een eenvoudige wijze een tweepersoons slaapplaats te maken. Deze zitbank kun je verschuiven waardoor je eventueel ook een zee aan bergruimte kunt creëren. De MPC is verder voorzien van een 2-pits gasstel, een compressorkoelkast en een schoon- en vuilwatertank.

Het Titan meubeldecor geeft het  interieur van de Adria Active een moderne uitstraling. De buitenkleuren variëren van chique grijs tot opvallend groen.
Adria levert deze bijzondere buscamper al vanaf € 55.508,00 incl. BTW, BPM en kosten rijklaarmaken. De standaard motor is dan een 1.6 dCi 120 pk variant. Uiteraard voldoet de Trafic aan de strenge Euro 6 norm, mogelijk gemaakt door AdBlue technologie.

Uiteraard bij ons in de showroom te bekijken!!

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers