• (t) 0548 51 36 70

Adria camper kopen

bij Averesch Campers in Rijssen

Een Adria camper kopen is een duurzame investering waarbij u het optimale vakantie gevoel kunt ervaren. Averesch campers is een officiële Adria dealer.

Bij ons kunt u dus met een gerust hart een Adria camper kopen. In onze showroom kunnen wij u aan de hand van de diverse modellen voordelen en nadelen per type toelichten.

Welke types Adria campers zijn er te koop

Er zijn talloze types Adria campers die u kunt kopen. Zo beschikken wij over buscampers, compacte campers en de grotere campers. 

Wij kunnen u de diverse types zoals de Sonic Plus, Compact Plus, Matrix Plus in onze showroom tonen om u zo wegwijs te maken in de wereld van Adria Campers. Elke camper is leverbaar met verschillende motoren en met een handgeschakelde of automatische versnellingsbak.

Het grootse voordeel van Adria campers zit hem in de innovatieve oplossingen zoals de slaap oplossingen, woonruimte indeling, opslag en zelfs ergo-badkamers.

Garantie Adria camper kopen

Adria heeft zijn eigen fabriek voor interieur als exterieur. Alles wordt eerst getest voordat het wordt toegepast in de nieuwste campers. Door het bieden van een brede reeks diensten, het voortdurend bedenken van nieuwe innovaties en het aanpassen van de producten aan de behoeften van de klant, loopt Adria constant voorop. Niet voor niets staat de merknaam Adria voor één van de meest herkenbare en populaire merknamen op de Europese caravan en camper markt.

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van camper nieuws en de activiteiten van Averesch Campers